Jeg kan anbefale

Gennem mit liv har der været op og nedture – det er på den måde, jeg har fundet frem til, hvad jeg synes om, og hvad jeg ikke bryder mig om. De gange hvor jeg har haft det svært har jeg benyttet TFT, som jeg viser lidt om på siden selvhjælpsvideoer. På siden finder du også et par selvhjælpsvideoer, disse er tænkt til at afhjælpe mindre ubehag, og de virker faktisk ret godt, har jeg fået at vide – og de er til fri afbenyttelse, så mange gange som man har lyst.

Man kan generelt komme rigtig langt ved at begynde at tænke stadig flere positive, taknemmelige og kærlige tanker og især om sig selv, men også om hvor man er lige nu. Det er nemmere at se udveje/løsninger, hvis man anerkender den man er, og accepterer der hvor man er. Er dette umuligt, kan man måske prøve at finde andre ting at sende kærlighed/positive tanker mod – et kæledyr, en solnedgang, en ven – det er bare med at finde noget, man kan værdsætte. Bare 30 sekunders positiv tænkning gør en forskel i kroppen. Jo oftere du tænker positivt jo større effekt. Meditation er meget gavnligt for mange, for andre er det ideelt at komme ud og gå i naturen, for andre igen er det motionen der gavner. Det eneste der tæller er, hvad der får dig til at føle stadig mere og mere glæde – det kan for nogen tage tid, for andre er det let. Er du en af dem, der ikke rigtig mærker den store forskel, ligemeget hvad du gør, så giv ikke op, bliv ved – for det virker!

Det kan for nogen mennesker være enormt svært at tænke positivt, det kan være som at skulle bestige et kæmpe bjerg. Måske er de negative følelser så dominerende, at det kan virke umuligt at komme af med dem. Men der er muligheder. Har du brug for at tale med en læge eller psykolog, skal du naturligvis gøre det.

Mærk efter hvad du har brug for, for at få det bedre – du skal have det godt, og tro på at det kan være sådan!

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig enten via denne blog eller på min mail annehansen28@live.dk


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *